Sivun alasivut:

Liikennevakuutuskeskus (LVK) turvaa viimekädessä liikennevahingon kärsineen oikeudet ja huolehtii lakisääteisen liikennevakuutusmaksun laiminlyönnin seurauksista. LVK:n yhteydessä toimiva Onnettomuustietoinstituutti (OTI) tekee monipuolista liikenneturvallisuuden kehittämistyötä mm. koordinoimalla liikenneonnettomuuksien tutkijalautakuntien toimintaa ja keräämällä tilastotietoa onnettomuuksista.

LVK osallistuu aktiivisesti vakuutusalan toimintaympäristön kehittämiseen ja lainsäädäntöhankkeisiin. Lukuisia kansainvälisiä tehtäviä hoitavan keskuksen jäseniä ovat kaikki liikennevakuutuksia myöntävät vakuutusyhtiöt Suomessa. LVK on osa Vakuutuskeskus-ryhmää, johon kuuluvat myös Potilasvakuutuskeskus, Ympäristövakuutuskeskus ja Lääkevahinkovakuutuspooli. 

Kiinnostaako sinua aidosti monipuolinen ja vastuullinen tehtävä vakuutusalalla? Tule Liikennevakuutuskeskuksen oikeus- ja vakuutusryhmään

Juristiksi

Mitä tarjoamme?

Haemme aktiivista ja oma-aloitteista juristia vakituiseen työsuhteeseen. Vastaat tehtävässäsi monipuolisten toimeksiantojen toteuttamisesta mm. asiantuntijapalveluiden, oikeudellisten palveluiden ja perintäpalveluiden parissa. 

Tehtäväsi painottuvat pääasiassa liikennesektoriin. Tehtävänäsi on muun muassa laatia itsenäisesti eri oikeudenaloihin liittyviä muistioita, lausuntoja ja sopimuksia sekä huolehtia kansainvälisistä toimeksiannoista ja selvityspyynnöistä.

Pääset toimimaan ja kehittymään yhteistyössä vakuutusalan huippuosaajien ja laajan sidosryhmäjoukon kanssa (mm. finanssialan yritykset, ministeriöt, muut viranomaiset ja edunvalvontajärjestöt). Roolisi on monipuolinen ja vastuullinen: pääset perehtymään kattavasti eri vakuutussektoreihin ja projekteihin sekä toimimaan etulinjassa alan muutosten, kuten liikenteen automatisaatiokehityksen, läpiviennissä ja liikenneturvallisuuden kehittämisessä.

Rento ja avoin tiimimme toivottaa sinut lämpimäsi tervetulleeksi! Modernit työtilamme sijaitsevat aivan Helsingin ydinkeskustan kupeessa hyvien kulkuyhteyksien päässä Ruoholahdessa. Tarjoamme laajat etätyömahdollisuudet, joustavan työajan, hyvät kouluttautumismahdollisuudet sekä monipuoliset henkilöstöedut. Meillä työn tulokset ratkaisevat eivätkä työn tekotavat- tai paikka. Työyhteisömme on kehittymismyönteinen ja olemme pärjänneet hyvin Työterveyslaitoksen Parempi työyhteisö -tutkimuksessa.

Palkkauksemme perustuu tehtävien vaativuuden arviointiin (Korn Ferry Hay -luokitus) ja palkkauksen taso sijoittuu vakuutusalan mediaanipalkoissa kilpailukykyiselle tasolle, jota täydentää tulospalkkiojärjestelmä.

Mitä odotamme?

Odotamme oikeustieteen maisterin tutkintoa ja toivomme, että tunnet jo entuudestaan vakuutustoimialaa ja lakisääteisiä vakuutuksia. Kertynyttä kokemusta tärkeämpinä pidämme kuitenkin kiinnostusta vakuutusalaa kohtaan ja juridista ”pelisilmää”. Sujuvan juridisen tekstin tuottaminen ja suullinen argumentointi ovat edellytys tehtävässä onnistumisen kannalta. Odotamme, että pystyt työskentelemään vaivatta myös englannin kielellä.

Erityisesti arvostamme toimeen tarttuvaa, analyyttista ja ratkaisukeskeistä sekä vastuuntuntoista työotetta. Tehtävä sopii hyvin ulospäin suuntautuneelle, itsenäiseen työhön kykenevälle tiimipelaajalle, joka innostuu uusista haasteista sekä työn monipuolisuudesta.

Kiinnostuitko?

Mikäli jokin jäi mietityttämään, olethan yhteydessä! Kysymyksiisi vastaavat LVK:n johtaja Janne Jumppanen (p. 0404 50 4543) 11.8. klo 9-12, johtava lakimies Visa Kronbäck (p. 040 450 4751) 16.8. klo 10-11 sekä rekrytoinnissa avustava Psyconin konsultti Laura Nissilä (p. 020 710 1271) 18.8. klo 9-10.

Hae paikkaa viimeistään 21.8. täyttämällä sähköinen hakulomake ja liitä mukaan myös CV ja vapaamuotoinen hakemus palkkatoivomuksineen.