KILPAILU PÄÄTTYI 15.7.2015

 #vakuutettu-kuvakisa: voita 1 000 €:n bensalahjakortti

Oma ajoneuvo antaa kesäksi vapauden liikkua. Nappaa kuva vakuutetusta kesäajoneuvosta (auto, mopo tai muu moottoriajoneuvo). Ole luova ympäristön ja rekvisiitan suhteen. Kekseliäin kuva palkitaan 1 000 €:n arvoisella bensalahjakortilla voittajan valitsemaan ketjuun. Lue kilpailun säännöt alta.

#vakuutettu-kilpailun säännöt

Järjestäjä:
Liikennevakuutuskeskus (LVK)
Yhteystiedot: Bulevardi 28
00120 Helsinki
Kilpailuaika
25.5.–15.7.2015

Osallistuminen 25.5.–15.7.2015
Kilpailuun osallistuminen tarkoittaa sitoutumista näihin sääntöihin. Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat yli 15-vuotiaat, joilla on Facebook-, Twitter- tai Instagram-tili. Lähetä kilpailukuvasi 25.5.–15.7.2015 välisenä aikana.

Osallistuminen tapahtuu postaamalla kilpailutunnisteella merkitty kuva ao. kanaviin.

Osallistu Instagramissa: Merkitse kuvasi tunnisteella #vakuutettu ja tägää mukaan Liikennevakuutuskeskuksen tili @turvallisesti_liikenteessa. Vain kaikille julkiset kuvat otetaan huomioon kilpailussa.

Osallistu Twitterissä: Merkitse kuvasi tunnisteella #vakuutettu ja tägää mukaan Liikennevakuutuskeskuksen tili @LiikenneVK. Vain kaikille julkiset kuvat otetaan huomioon kilpailussa.

Osallistu Facebookissa: Postaa kuva Liikennevakuutuskeskuksen Turvallisesti liikenteessä -sivun seinälle ja merkitse kuvaan tunniste #vakuutettu

Kilpailun tunnuksella #vakuutettu merkityt kuvat osallistuvat kisaan. Osallistuminen tapahtuu henkilökohtaisen käyttäjätilin kautta. Yksi henkilö voi osallistua maksimissaan kolmella eri kuvalla. Pääpalkinnon voittaa vain kuvan lähettänyt, luonnollinen henkilö. Osallistumiseen tarvitset kameran ja tietokoneen tai älypuhelimen sekä Facebook- Twitter- tai Instagram-tilin.

Liikennevakuutuskeskuksen tai kampanjaa tekemässä olleiden yritysten henkilöstö perheenjäsenineen samasta kotitaloudesta eivät voi osallistua kilpailuun.

Kuvien oikeudet
Kuvakisaan osallistujan tulee omistaa kuvan oikeudet. Kuvaajalla tulee olla kuvassa esiintyvien henkilöiden lupa lähettää kuva kilpailuun. Osallistuja vakuuttaa, ettei kilpailukuva loukkaa tekijänoikeutta, lakia, immateriaalioikeutta tai yksityisyyttä. Kilpailun järjestäjällä on oikeus käyttää kuvamateriaalia osana Liikennevakuutuskeskuksen viestintää.

Palkinto
1 000 euron arvoinen bensalahjakortti, jonka voittaja voi käyttää valitsemassaan huoltamoketjussa. Lahjakortti on tarkoitettu ainoastaan bensiinin ostamiseen. Liikennevakuutuskeskus ei vastaa huoltamon mahdollisista rajoituksista lahjakortin käyttöön.

Voittajien valinta
Voittajat valitsee Liikennevakuutuskeskuksen henkilöstöstä koostuva raati. Voittajaksi valitaan yksi kuva, jossa on raadin mielestä kekseliäin idea tai kiinnostavin kuvakulma vakuutetusta ajoneuvosta.

Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti ja julkaisemalla voittajan nimi/käyttäjätunnus viikon sisällä arvonnasta LVK:n verkkosivuilla, Twitterissä, Facebookissa, Instagramissa tai muulla tavoin. Mikäli henkilöä ei tavoiteta kahden viikon kuluessa arvonnasta, pidätämme oikeuden valita uuden voittajan. Palkinto toimitetaan voittajan ilmoittamaan osoitteeseen Suomessa kirjattuna kirjeenä.

Ehdot
Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden olla hyväksymättä kisaan sellaisia kuvia, joiden voidaan katsoa olevan hyvän maun ja kampanjahengen vastaisia (esim. kuvat, joissa ajoneuvo on selvästi laiton, kuten viritetty mopo). Myös loukkaavat ja rasistiset tai niihin rinnastettavat kuvat sekä Suomen lakia rikkovat kuvat voidaan sulkea kilpailusta ilman ennakkovaroitusta.

Henkilötietojen käsittely
Emme tallenna kilpailuun osallistuneiden henkilötietoja.

Vastuu
Liikennevakuutuskeskus vastaa arpajaisverosta. Mahdolliset muut verot ja kulut ovat kilpailuun osallistuneen vastuulla. Osallistumalla kilpailuun kilpailija vapauttaa Liikennevakuutuskeskuksen kaikista kuluista ja vahingoista, jotka liittyvät tähän kampanjaan. Emme vastaa mahdollisista kilpailun osallistumiseen tai palkinnon lunastamiseen liittyvistä ongelmista.

26.05.2015