Olemme mukana SuomiAreenassa heinäkuussa

Uutinen 20.6.2017

Porin SuomiAreenassa 10.–14. heinäkuuta on avoinna koko viikon ajan Kansalaistori, jossa auto- ja liikennealan järjestöt ovat vahvasti edustettuina. Myös Liikennevakuutuskeskus (LVK) ja keskuksessa toimiva Onnettomuustietoinstituutti (OTI) ovat mukana.

Tervetuloa Kansalaistorille keskustelemaan liikenneturvallisuudesta paikalla olevien OTIn huippuasiantuntijoiden kanssa. Maanantaista keskiviikkoon voit tutustua ständillä autojen turvallisuutta lisäävään tekniikkaan. Torstaina ja perjantaina Kansalaistorilla keskitytään mopoautojen turvallisuuteen.

Turvallisuus on tärkeää, mutta mitä muuta ajoneuvon kuljettajan pitää muistaa liikenteessä? Loppuviikosta pääset pyörittämään LVK:n leikkimielistä #kunnonkuski-onnenpyörää, jonka avulla on helppo muistuttaa mieleen jokaista kuljettajaa koskevat tärkeät vastuut.

Kansalaistorin löydät Porin kävelykadun ja torin alueelta.
Kansalaistorin aukioloajat ovat:

  • ma 9–17
  • ti-to 10–17
  • pe 10–15

Lue lisää Kansalaistorin ohjelmasta täältä.

Perjantai on liikenteen superpäivä


SuomiAreena huipentuu perjantaina todelliseen liikenteen superpäivään. Tällöin Bepop-lavalla on aamusta iltapäivään kiinnostavia liikenneaiheisia keskusteluita.

Esimerkiksi liikenneturvallisuus on esillä heti kello 10 alkaen, kun juontaja Jaakko Saariluoman johdolla käynnistyy paneeli autoilun ja liikkumisen tulevaisuudesta. Keskustelijoina ovat kansanedustaja Harry "Hjallis" Harkimo (Kok.), tietokirjailija ja luennoitsija Osmo Soininvaara, europarlamentaarikko Merja Kyllönen (Vas.), toimitusjohtaja Mikael Jungner, varatoimitusjohtaja Mia Miettinen sekä auto- ja liikennetoimittaja Arttu Toivonen.

Katso koko SuomiAreenan ohjelma täältä.

Mikäli et pääse paikalle, SuomiAreenan keskusteluita voit seurata myös streamin kautta.

Vastaa kyselyyn


Auto- ja liikennealan järjestöt kartoittavat osana SuomiAreenaa suomalaisten liikkumistottumuksia sekä näkemyksiä liikenteen tulevasta kehityksestä. Vastaa kyselyyn täällä: http://www.aut.fi/liikkumiskysely

Tervetuloa!

Lisätietoja:
LVK:n viestintä, puh. 040 450 4700

Liikennevakuutuskeskus (LVK) turvaa viimekädessä liikennevahingon kärsineen oikeudet ja huolehtii lakisääteisen liikennevakuutusmaksun laiminlyönnin seurauksista. Keskuksessa toimiva Onnettomuustietoinstituutti (OTI) edistää liikenneturvallisuutta koordinoimalla liikenneonnettomuuksien tutkijalautakuntien toimintaa ja keräämällä tilastotietoa onnettomuuksista. Lukuisia kansainvälisiä tehtäviä hoitavan keskuksen jäseniä ovat kaikki liikennevakuutuksia myöntävät vakuutusyhtiöt Suomessa. www.lvk.fi

 

20.06.2017