Vakuutusala kannustaa korikorjaamoita liittymään korikorjaamo-laatuluokitukseen

Tiedote 5.8.2015

Vakuutusyhtiöt näkevät korikorjaamoiden liittymisen korikorjaamon laatujärjestelmän mukaiseen korikorjaamoluokitukseen positiivisena asiana. Auto- ja vakuutusalan yhteinen tavoite on tuottaa laadukasta ja kustannustehokasta vauriokorjauspalvelua yhteisille asiakkaille.

Korikorjaamoiden laatujärjestelmä tukee kustannustehokasta, laadukasta ja asiakaslähtöistä palvelua. Asiakaslähtöinen toiminta edellyttää panostamista toiminnalliseen ja tekniseen laatuun. Korikorjaamoiden laatuluokitus takaa, että korikorjaamoiden osaaminen, laitteistot ja kustannustehokas toimintatapa vastaavat tämän päivän vaatimuksia.

Autoalan Keskusliiton johdolla alalle on rakennettu luokituksen mukainen korikorjaamoiden laatujärjestelmä, jolla on tarkoitus ohjata korikorjaamoita rakentamaan toimintansa vastaamaan asiakaskuntansa ja oman toimintansa tarpeita. Tämän päivän koritekniikka vaatii korjaamoilta investointeja laitteisiin ja osaamisen kehittämiseen. Tämä on jatkuvaa toimintaa ja tällä varmistetaan nyt ja tulevaisuudessa oikeat työkalut, menetelmät ja osaaminen. Vakuutusyhtiöille tämä mahdollistaa riittävän laajan ja laadukkaan korikorjaamoverkoston käytön myös tulevaisuudessa.

Lisätietoja:

  • Tekninen päällikkö Heimo Jokinen, puh. 040 4504542
    heimo.jokinen(at)vakuutuskeskus.fi
05.08.2015