Kattavaa tietoa liikenneonnettomuuksista myös Twitterissä

Uutinen 20.9.2016

Onnettomuustietoinstituutilla (OTI) on hallussaan maan laajimmat tilastot Suomessa tapahtuvista liikenneonnettomuuksista. Tutkijalautakunnilta saamiensa onnettomuustietojen lisäksi OTI saa vakuutusyhtiöiltä kattavat liikennevahinkotilastot vuosittain.

OTI julkaisee tilastotietoa aineistoistaan myös Twitterissä. Mukana on sekä poimintoja jo ilmestyneistä raporteista että onnettomuustutkinnasta saatuja julkaisemattomia ennakkotietoja.

OTIn Twitter-tilin tarkoituksena on tarjota tietoa liikenneturvallisuuskeskustelun tueksi. @Onnettomuusdata-tili sopii seurattavaksi kaikille liikenneturvallisuudesta kiinnostuneille. OTIn asiantuntijat vastaavat myös mielellään aineiston herättämiin kysymyksiin.

Seuraa OTIa:
@Onnettomuusdata
www.twitter.com/onnettomuusdata

 

Onnettomuustietoinstituutti (OTI) tekee työtä ennaltaehkäistäkseen liikenneonnettomuuksia Suomessa. OTI koordinoi liikenneonnettomuuksien tutkijalautakuntien toimintaa ja hallinnoi tutkinnasta kerättyä tietoa muiden liikennevahinkotilastojensa lisäksi. Tilastotiedon määrä ja laatu ovat kansainvälisesti ainutlaatuisia. OTI tarjoaa tärkeää tietoa, jolla voidaan vaikuttaa liikenneturvallisuuteen sekä lainsäädännön että käytännön toimenpiteiden tasolla. Instituutti toimii erillisenä yksikkönä Liikennevakuutuskeskuksessa. Lue lisää www.oti.fi

 

20.09.2016