Ärade mötesgäst, Östersjögatan 11–13 ligger i Gräsviken nära Helsingfors centrum. Det är mycket enkelt att komma till vår byrå till exempel med kollektivtrafik.


Med metro:
Vår byrå ligger mittemot Gräsvikens metrostation. Det tar bara några minuter att åka med metron från Helsingfors centrum (t.ex. från Järnvägsstationen).

Med buss: Det är enkelt att komma med buss (till Östersjögatan) både från Västerleden och från centrum. Om du kommer från centrum eller Kampen stannar bussarna 21V, 21BX och 20X på hållplatsen som finns alldeles nära vår byrå. Hållplatsens namn är Västerleden.

Med spårvagn: Spårvagn 8 och 9 stannar i närheten av vår byrå. Hållplats för spårvagn 8 är Gräsviken (Östersjögatan 19) och hållplats för spårvagn 9 är Västra länken (Gräsvikskajen).

Med bil: På innergården vid Östersjögatan 11–13 finns det 10 gratis parkeringsplatser för besökare, platserna är avsedda för kortvarig parkering. Meddela bilens registernummer, besöksmålet och besökets längd i husets reception. Om alla parkeringsplatser är upptagna finns det avgiftsbelagda platser i parkeringshuset i fastigheten intill. Du kan köra in i parkeringshuset från innergården vid Östersjögatan 7–9 eller från Porkkalagatan.