Avoimet työpaikat

Haemme kesätyöntekijää

Liikennevakuutuskeskus (LVK) turvaa viimekädessä liikennevahingon kärsineen oikeudet ja huolehtii lakisääteisen liikennevakuutusmaksun laiminlyönnin seurauksista. Liikennevakuutuskeskuksen korvaustoimessa käsitellään mm. tuntemattomien, vakuuttamattomien, ulkomaisten ja siirtoliikennevakuutettujen ajoneuvojen aiheuttamia vahinkoja. Lukuisia kansainvälisiä tehtäviä hoitavan keskuksen jäseniä ovat kaikki liikennevakuutuksia myöntävät vakuutusyhtiöt Suomessa. Lue lisää LVK:n toiminnasta verkkosivuiltamme www.lvk.fi

Haemme korvauspalveluumme oikeustieteen ylioppilasta kesätyöntekijäksi 22.5.2017–31.8.2017 väliselle ajalle. Aloitusajankohdasta voidaan tarvittaessa sopia toisin. Toivomme, että olisit opinnoissasi alkuvaiheessa, ja että sinulla olisi mahdollisuus työskennellä meillä myös myöhempinä kesinä ja mahdollisesti osa-aikaisena myös lukukausien aikana.

Tehtäviisi kuuluvat:

  • Liikennevahinkojen esikäsittely (sisältää mm. postin käsittelyä, asiakirjojen skannausta ja vahinkojen rekisteröintiä)
  • Liikennevahinkojen korvauskäsittelyn avustaminen
  • Asiakaspalvelu

Toivomme sinulta:

  • Englannin ja ruotsin kielen taitoa, muu kielitaito on eduksi
  • Palveluhenkisyyttä, oma-aloitteisuutta ja yhteistyökykyä
  • Paineensietokykyä
  • Tarkkuutta

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtäväkentän sekä ammattitaitoisen ja mukavan työyhteisön tuen. Vastavalmistuneet ja modernit työtilamme sijaitsevat aivan Helsingin ydinkeskustan kupeessa hyvien kulkuyhteyksien päässä Ruoholahdessa. Palkkaus sopimuksen mukaan.

Lähetä hakemus ja CV 27.3.2017 mennessä korvauspäällikkö Antti Tuulensuulle: antti.tuulensuu@vakuutuskeskus.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa korvausasiantuntija Jussi Oivo, puh 040 450 4617, jussi.oivo@vakuutuskeskus.fi tai korvauspäällikkö Antti Tuulensuu, puh. 040 450 4671, antti.tuulensuu@vakuutuskeskus.fi

Ilmoitamme työpaikoista myös LinkedIn-sivullamme, jota kannattaa seurata.

08.03.2017