Avoimet työpaikat

Järjestelmäpäällikkö

Haluaisitko työskennellä organisaatiossa, joka tuo turvaa meidän jokaisen elämään? Haemme Vakuutuskeskukseen vakituiseen työsuhteeseen eläkkeelle siirtyvän järjestelmäpäällikön seuraajaa.

Mitä tarjoamme?

Johdat korvaustoimen IT-järjestelmien kehittämistä ja ylläpitämistä koko niiden elinkaaren ajan. Vastaat järjestelmien osalta budjetoinnista, kilpailutuksista, määrittelyistä, käyttöönotoista ja pienkehityksestä.  Vastaat myös järjestelmän palvelinten elinkaaresta ja kehittämissuunnitelmista.

Osallistut aktiivisesti organisaation IT-infran kehittämiseen ja tietohallinnon vastuulla olevaan tekniseen testaukseen. Teet tiivistä yhteistyötä eri yksiköidemme ja ulkoisten toimittajiemme kanssa ja vastaat yhteistyön toimivuudesta. Digitaalisten palvelujen käyttöönotto ja valmisteilla oleva merkittävä korvausjärjestelmän uudistushanke ovat lähitulevaisuuden keskeisiä työsi painopisteitä.

Tulet työskentelemään neljän hengen tiimissä, jossa kaikilla on itsenäiset vastuualueet, mutta jossa yhteistyö ja toisten auttaminen on itsestäänselvyys. Meillä sinua odottavat mukavat työkaverit ja avoin toimintakulttuuri. Työtäsi tukemaan saat tiimisi ja muun organisaation vankkumattoman tuen lisäksi kattavan perehdytyksen.

Modernit työtilamme sijaitsevat aivan Helsingin ydinkeskustan kupeessa. Työnantajana olemme vakaa ja luotettava: pidämme huolta työntekijöistämme ja työsuhteemme ovat pitkäaikaisia.

Mitä odotamme?

Odotamme sinulta soveltuvaa koulutusta ja vankkaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Hankejohtaminen, ITIL-osaaminen ja monitoimittajaympäristön tuntemus luovat pohjan työlle ja siinä menestyäksesi tarvitset myös paineensietokykyä sekä kykyä toimia itsenäisesti. Tietoturva-asiat ovat sinulle tuttuja ja omaat näkemystä IT-alan kehittymisestä. Yhteistyö- ja vuorovaikutustaitosi ovat hyvät ja kommunikoit sujuvasti myös englanniksi.

Eduksi katsomme vakuutusalan, erityisesti korvaustoiminnan tuntemuksen sekä SQL- ja Cognos-osaamisen.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antavat tietohallintopäällikkö Mervi Luiro (p. 050 3684500) 17.5 9–10.30 ja 23.5 8–9.30 sekä Psyconin konsultti Mira Karilahti (p. 020 710 1238) 18.5. klo 12–13.

Täytäthän sähköisen hakemuksen palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 29.5. osoitteessa www.psycon.com/jobs. Liitäthän mukaan myös CV:si.

 

Ilmoitamme työpaikoista myös LinkedIn-sivullamme, jota kannattaa seurata.

31.03.2017